dijous, 12 de maig del 2016

QUÊ FER... TOBOGANS

Els tobogans gegants són l'atracció més desitjada de qualsevol parc infantil públic, hores i hores de diversió assegurada en les que els petits no deixaran de lliscar una i altra vegada. Barcelona compta amb diversos parcs infantils que tenen aquests meravellosos tobogans gegants, hi ha tobogans coberts plens de corbes sinuoses, tobogans costeruts i llarguíssims i fins i tot tobogans familiars per tirar-se tots junts alhora ¿véns a conèixer-los? Els més coneguts, sense cap dubte, són els que estan situats al fantàstic Parc de Diagonal Mar, allà ens toparem amb tobogans realment gegantins de diferents alçades, mides i distàncies. El lliscar per aquests tobogans costa, en alguns moments una mica. A l'hivern no tindrem problema però a l'estiu a portar pantalons curts podem "crear resistència" i per evitar rozarnos o cremar-nos és recomanable muntar damunt d'un tros de cartró, un tros de paper de diari i fins i tot un mocador.




En Montjuïc també trobarem aquests desitjats tobogans gegants situats a la falda del Castell . En aquest cas són tan sols dos tobogans molt costeruts que faran les delícies de tota la família. T'atreveixes a tirar-te per ells ?

hqdefault


Al Tibidabo també hi ha un parc infantil gratuït que compta amb diversos tobogans gegants, gronxadors i una àmplia zona d'esbarjo amb taules i bancs per gaudir d'una rica berenar campestre. El pla perfecte per a una assolellada tarda en família , jugar , riure , berenar i baixar una i altra vegada pel tobogan .

I si el que vols és al·lucinar sortint d'una boca d'un drac no deixis de visitar l'impressionant tobogan del Parc de l' Espanya Industrial. Un tobogan diferent al costat d'un preciós llac pel qual passejar i relaxar-se. No oblidis la càmera de fotos !, segur que voldràs immortalitzar més d'un instant en aquest jardí .


gespanyaindustrial7

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada