Benvinguts a l´AMPA de l'Escola Ausias March

Des de començaments del curs 2008-2009, l'AMPA de l'Escola, va fer tot un seguit de tràmits per aconseguir posar-se en marxa. Creiem fermament que la presència de l'AMPA pot contribuir decisivament a un enriquiment col·lectiu, responsable i positiu del dia a dia escolar i a desenvolupar amb tots vosaltres el treball en equip.
Penseu que formant part de l'AMPA, gauditeu de descomptes als llibres de text i les activitats extra - escolars, però no només això ja que també podreu accedir a xerrades, tallers i cursos gratuïts.
Encara hi sou a temps de fer-vos socis de l'AMPA només heu de fer efectiva la quota familiar anual que aquest any es de 30€ .
Si no teniu el full d'ingrés bancari, només ens ho heu de dir, nosaltres us farem un altre full. Recordeu que vosaltres us heu de quedar una còpia del comprovant de l'ingrés i l'altra còpia ens la haureu de lliurar a nosaltres.
També ens heu de facilitar les vostres dades, nom i curs dels vostres fills matriculats al centre, un telèfon de contacte, i sobretot el vostre e-mail, ja que quan fem una convocatòria d' assemblea, curs, taller o activitat, farem servir aquest últim per posar-nos en contacte amb vosaltres.