dimarts, 3 de maig del 2016

QUÈ FER... ANEM AL SALÓ INTERNACIONAL DEL CÒMIC A BARCELONA

34 Saló Internacional del Còmic

Del 5 al 8 de maig de 2016
El   certamen,   organitzat   per FICOMIC, comptarà  amb la participació  de  destacats  autors  de  còmic  nacionals  i  internacionals,  i amb   nombroses   activitats   com   exposicions,   conferències,   tallers   o signatures  d'autors. També  serà  el  marc de trobades professionals d'autors amb editors estrangers i nacionals.
L'exposició principal  "Vinyetes sobre rodees" està dedicada a la presència de cotxes, motos i bicicletas al còmic. El Palau 1 acollirà aquesta mostra que compta amb 200 originals de còmics de tot el món i amb vehicles reals que han tingut relació amb la historieta.
El certamen acollirà una gran mostra monogràfica dedicada al 80 aniversari de Francisco Ibáñez, autor també el cartell de l'actual edició.

 

El Saló dedica un espai d'activitats als nens i nenes entre els 3 i els 9 anys, dirigit per un equip de monitores. Enguany la temàtica de les activitats tindrà a veure amb el trànsit i la conducció segura. Es faran diferents manualitats relacionades amb aquesta temàtica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada