divendres, 6 de març del 2015

QUÈ FER... ANEM A LA DIADA GEGANTERA AL POBLE ESPANYOL

El Poble Espanyol presenta la seva Colla Gegantera amb una gran festa dedicada a la cultura popular
Diumenge 8 de març de 2015, de 11 a 17 hores

El Poble Espanyol es convertirà en una gran festa de la cultura popular que servirà per presentar la Colla Gegantera El Poble i en la qual participaran 8 colles més d’altres barris de Barcelona.

Una trentena de gegants, gegantons i capgrossos seran els protagonistes d’una jornada festiva on nens i grans podran aprendre a fer capgrossos de paper, iniciar‐se en el ball de bastons o fins i tot portar un gegant

La Colla Gegantera El Poble i els seus gegants seran a partir del 8 de març un atractiu més del Poble Espanyol. Els responsables de la colla han estat els encarregats de restaurar els dos gegants del recinte, en Marcel i la Clara, que recreen els dos primers visitants que va rebre el Poble Espanyol, i que a partir d’ara tindran una presència destacada en les festes que tinguin lloc al recinte. Ells seran els principals protagonistes de la jornada i, de fet, faran un ball pel qual s’ha composat una música original.
Una colla gegantera integrada a la ciutat

La Diada Gegantera comptarà amb la participació no només de la colla resident –membre de la Coordinadora de Colles Geganteres de Barcelona– sinó de 8 colles més: La Pedrera, Nou Barris, Casc Antic, Sarrià, Poble Sec, Sant Andreu, La Marina i La Llacuna. De la mateixa manera, la Colla El Poble serà convidada a les diverses diades que organitzin la resta de colles, cosa que li donarà visibilitat i permetrà que el públic dels diversos barris conegui els seus gegants, gegantons i capgrossos.

Gràcies a totes les colles implicades, els assistents a la Diada Gegantera podran observar, fer‐se fotos i veure ballar entre 20 i 30 gegants i podran gaudir també d’altres activitats: taller i exhibició de ball de bastons (a càrrec de la colla de bastoners El Bastó de Sarrià), taller de creació de capgrossos amb bosses de paper, un espai de dibuix relacionat amb la cultura popular...

Tampoc hi faltaran altres propostes com castells inflables, pintacares, mercat de productes artesans, un taller d’elaboració de titelles de dit i l’espectacle Valentina a l’Espai de Teatre.

L’entrada al recinte el diumenge 8 de març tindrà un preu especial de 5€ i els menors de 12 anys entraran gratuïtament (l’espectacle familiar tindrà un suplement de 4€ per persona i l’aforament limitat).

Els socis del recinte tindran entrada gratuïta a la festa i a l’espectacle, segons aforament.

Més informació a http://bit.ly/1GoI71S

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada