divendres, 21 de març del 2014

QUÈ FER... Un taller tecnològic


El proper dissabte 22 de març tindrà lloc a la seu del FAD, a l’edifici Disseny Hub Barcelona, la Jornada DEMO, dins del marc del cicle d’activitats “DEMO. 

La Jornada DEMO del dia 22 constarà d’un conjunt de conferències i activitats que tindran lloc a diversos espais de l’edifici Disseny Hub Barcelona, on es presentaran projectes i iniciatives globals sota la filosofia DEMO. Entre aquestes activitats destaquen dos workshops de littleBits dedicats als més petits.

L’objectiu d’aquest workshop és que els nens facin allò que els agrada i saben fer, creant i imaginant amb la possibilitat d’afegir a les seves creacions electrònica i interactivitat.

 Durant els tallers, es proposarà crear, en grup, instal·lacions, invents i grans obres, entorn el tema “Paisatges marins”. Així amb l'ajuda d'un professor i accedint a materials com cartolines, colors, paper d'alumini, etc., els nens completaran una obra col·lectiva.

Els littleBits pertanyen al conjunt de les anomenades “tecnologies creatives”. Neixen de la preocupació de permetre l'apropiació de la tecnologia als més petits perquè puguin entendre-la, experimentar amb ella i tornar-se creadors de la mateixa. Els littleBits s’uneixen amb imans, de manera que els nens podran dur a terme les seves creacions en un entorn segur i intuïtiu.

WORKSHOPS

El primer està enfocat per infants entre 6 i 9 anys i tindrà lloc el dia 22 entre les 11:30 i les 13:00h. al Disseny Hub Barcelona.

El segon tindrà lloc a la tarda, entre les 16h i les 17:30h. per a nens i nenes entre 9 i 12 anys

Els tallers estan pensats per aprendre jugant, equipats amb les noves eines dissenyades per littleBits, que uneixen l’aprenentatge de la programació i l’electrònica amb el joc.

Tipus d'activitat: Taller tecnològic
Espai: Disseny Hub Barcelona
Quan: Dissabtes 22 de març matí i tarda (veure article per horaris segons edats)
Edat recomanada: A partir de 6 anys
Preu: 15€
Més informació: web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada