dimecres, 26 de març del 2014

QUÊ FER... GAUDIR EL FANTÀSTIC MÀGIC D'OZ, A LA FUNDACIÓ MIRÓ



El fantàstic màgic d’Oz, de la companyia Titelles Sebastià Vergés


Muntatge musical amb innovadores titelles de guant.

“El fantàstic màgic d’Oz” mitjançant titelles de guant català i una curada escenografia, reinterpreta la història de la Dorothy, l'Espantaocells, el Llenyataire de Llauna i el Lleó Poruc en el seu camí cap a la ciutat d’Oz.

La Dorothy és una nena que decideix marxar de Kansas, la ciutat on viu, per anar a la Terra d’Oz, un lloc diferent ple de fades, menuts i fantasia. Dorothy, el Llenyataire de Llauna, l’Espantaocells i el Lleó Poruc s’encaminen cap a la ciutat de les Maragdes per mirar de trobar la solució als seus problemes.

Allà hi viu el màgic d’Oz que, amb els seus poders, podrà acomplir els desitjos d’aquests personatges i donar a cadascun d’ells allò que més anhela.

Mentrestant, pel camí, els nostres protagonistes ensopegaran amb gent de tota mena i viuran aventures d’allò més variades.

Allà coneixerà el veritable valor de l’amistat al costat dels seus amics. Aquesta obra posa en relleu el valor de l’amistat i aborda qüestions com la resolució de problemes en equip, l’acceptació d’un mateix i dels altres, i la superació i creixement personal.

Titelles Sebastià Vergés, una de les companyies amb més tradició a Catalunya, ens presenta un innovador muntatge de titelles sobre la història de “El màgic d'Oz”.


Dissabtes 8, 15, 22 i 29 a les 17.30 hores
Diumenge 9, 16, 23 i 30* a les 12 hores

Durada de l espectacle 50 mins aproximadament

*Servei de traducció a llengua de signes

A partir de 3 anys

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada