divendres, 21 de març del 2014

QUÈ FER... UN TALLER PER APRENDRE A ESTALVIAR ENERGIA EN ELS EDIFICIS

AMB LA CASA SI QUE S'HI JUGA

Tingueu pensat o no ser arquitectes en un futur, aprendre com aplicar l'estalvi energètic en els habitatges us pot ser molt últil i interessant. I més si és de primerà mà d'experts en la matèria com és el Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona. Amb la casa sí que s'hi juga és un taller on us expliquen tot plegat posant-ho en pràctica i amb experiments, que és la millor manera d'aprendre les coses. Rehabilitareu un habitatge convertint-lo en el més energèticament eficient possible.


El primer dissabte de cada més, el Col·legi d' Aparelladors de Barcelona ofereix el taller "Amb la casa sí que s'hi juga", adreçat a nens de 8 a 12 anys. Es tracta d'una activitat, totalment gratuïta, que té l'objectiu de fomentar la sensibilització energètica dels edificis.


En el taller, la rehabilitació d'un habitatge servirà com exemple per conèixer materials i recursos. Es crearà un espai per experimentar amb els elements i construir un habitatge més confortable i energèticament sostenible aplicant mesures de millora per reduir els consums.

A banda dels tallers presencials, el Col·legi també ofereix el joc interactiu casajuga perquè els infants juguin a aplicar mesures per reduir els consums des de casa.

Tipus d'activitat: Taller
Espai: Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona
Quan: Primer dissabte de cada mes
Edat recomanada: De 8 a 12 anys
Preu: Activitat gratuïta
Durada: 90 minuts
Les inscripcions es poden fer a través del web, al telèfon 93 240 20 60 o al correu electrònic colegiacio@apabcn.cat.
                                                                                                            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada