dijous, 3 de març del 2016

RENOVACIÓ DELS CÀRRECS DE LA JUNTA DE L’AMPA

En l'Assemblea General del 21 de gener, us vam plantejar la renovació dels càrrecs de l’actual Junta Directiva i la necessitat d'implicar a noves persones per a la gestió i continuïtat de l’AMPA.


Som conscients que tots anem molt mancats de temps i que en molts casos afegir noves càrregues a la nostra agenda no és fàcil. Els que ara estem implicats us hem de dir que val la pena i és molt gratificant dedicar un petit esforç addicional mitjançant les activitats realitzades des de l’AMPA, ja que, en definitiva, estem ajudant els nostres fills.


La Junta Directiva de l’AMPA és un òrgan col·legiat, regulat pels estatuts, que assumeix l’administració i gestió de les tasques i responsabilitats pròpies de l’AMPA al llarg del curs.  Està formada per un grup de mares i pares, que són membres actius de l’AMPA i que ofereixen una part del seu temps de lleure, dels seus esforços i dels seus recursos i habilitats personals amb l’objectiu comú de millorar el funcionament del centre i de les activitats que realitzen el conjunt dels alumnes.


Els estatuts estableixen que la Junta ha d’estar constituïda per un mínim de 5 persones, entre les quals s’han d’ocupar almenys els càrrecs obligatoris de president/a ,vicepresident/a, tresorer/a, secretari/a i vocal.


Pel que fa a la resta dels membres de la Junta, existeix una certa flexibilitat per determinar el nombre i quines àrees de responsabilitat assumeix cadascú, podent formar grups de treball o comissions que desenvolupin un conjunt de tasques de manera compartida.


També existeixen representants de l’AMPA, en concret davant del Consell Escolar del centre i davant del Consell Escolar Municipal. D’una banda, fan sentir dins d’aquests òrgans la veu i la opinió de l’AMPA, i de l’altra, recullen i comuniquen els acords i decisions que s’hi adopten.


Dit això, confiem haver despertat el vostre interès. La vostra participació és molt important.

Ho heu de provar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada