divendres, 10 d’abril del 2015

QUÈ FER... ANEM A UN PARC DE CONTE


De ben segur que alguna vegada heu explicat al vostre infant el conte d’en Patufet... però i si li animeu a endinsar-se i esdevenir per una estona el protagonista de la història? Ara ho teniu fàcil perquè molts municipis de Barcelona compten amb un parc infantil inspirat en el conte d’en Patufet i en les il.lustracions que d’aquesta història ha fet la Pilarín Bayés.


En aquests parcs de conte, el balancí és més que un balancí. És el cistellet amb què en Patufet va a comprar a la botiga una paperina de safrà cantant “patim, patam, patum...” 
 
La moneda o dineret esdevé una molla on els nens es poden balancejar i la col on s’hi refugia de la pluja, un gronxador. 

Però és el bou del conte el que crida més l’atenció. Ha estat transformat en un tobogan per on l’infant es deixa caure de la mateixa manera que en Patufet surt disparat de la panxa de l’animal “quan el bou farà un pet”.

Que no us enrecordeu bé de la història? No us amoïneu perquè un panell instal.lat a l’entrada al parc explica el conte. I si porteu mòbil o una tableta, podeu descarregar-vos-lo a través d’un codi QR perquè el vostre infant pugui llegir-lo i pintar-lo tranquil.lament a casa. També el podeu imprimir abans d’anar-hi a:  http://www.happyludic.com/doc/noticies/906_dossier-conte-patufet.pdf

Podeu trobar el parc d'en Patufet  al barri de Poblenou, al passatge de Burrull, just al davant de l'escola Sant Martí. Aquest, a més, del tobogan-bou o la botigueta, té un sorral perquè els menuts juguin. Us animeu a acostar-vos-hi el cap de setmana?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada