divendres, 16 de maig del 2014

QUÈ FER... POSA'T LA GORRA A PORT AVENTURA


El proper diumenge 1 de juny, l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) celebrarà la dotzena edició de la campanya de sensibilització"Posa’t la Gorra!" a PortAventura. 

"Posa't la Gorra!" és una campanya de sensibilització que té com a propòsitdonar a conèixer a la societat l’existència del càncer infantil i els projectes que du a terme l’entitat per tal de millorar la qualitat de vida dels infants i les seves famílies.

La campanya consisteix en un gest solidari: "posar-se la gorra". Enguany caldrà comprar de forma anticipada l’entrada que tindrà grapat un val per recollir la teva gorra Kukuxumusu el dia de la festa. 

L’entrada amb la gorra té un cost de 18€. Aquesta, permet l’accés gratuït al Parc Temàtic de PortAventura, i de 10.00h a 14.00h podreu participar de tots els tallers i activitats que hi organitza l'AFANOC a la Plaça de la Xina. 

No us ho podeu perdre!!!


Els diners recollits aniran destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial al mateix territori i per l'altre mantenint la Casa dels Xuklis (la casa d'acollida per les famílies que s'han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada