dilluns, 19 d’abril de 2010

Què Fer? Tria com vols conèixer la Llegenda de Sant Jordi

 1.- RECUPERA LA MEMÒRIA DELS PERSONATGES al Teatre Guasch

En Sergi és un jove que treballa de valent en una gran biblioteca. Un dia a l'atzar, tot endreçant i classificant els seus estimats llibres es trobarà amb un d'ells que l'hi parla. És el Llibre de les Mil Llegendes . Aquest llibre explicarà al nostre bibliotecari el gran problema que té.

Els personatges de la Llegenda de Sant Jordi han perdut part de la memòria i no recorden molt bé el seu paper degut a que feia molt de temps que ningú els llegia. Així és que necessitarem la vostra ajuda, però entre tots, de ben segur que recuperarem La llegenda de Sant Jordi. I al mateix temps coneixarem els amics d'en Sergi, que ens convidaran a tots a gaudir de la Lectura

HORARIS
Dissabtes matí     12:30h.  
Dissabtes tarda    18:00h.
Diumenges matí    12:30h
Diumenges tarda   17:30h.

PREUS: (Nens i adults) 8,50€


INFORMACIÓ: 93 451 34 62, de dimatrs a divendres de 10 a 14h. i de 16 a 19h.2.- UN ESPECTACLE DE TITELLES DE GUANT Al Teatre Tantarantana

Una divertida versió de la coneguda llegenda catalana, però amb algun element nou de la tradició d'altres països d'Europa on també tenen llegendes del cavaller Jordi de Capadòcia (Grècia, Portugal, Anglaterra...).

L'espectacle té un vocabulari molt ric, una escenografia molt espectacular i una acurada posada en escena.

Tots els públics
Quan: 24 abril, 18.00h.
Preu: 7€
Teatre Tantarantana
C/ Les Flors 22
Barcelona
http://www.tantarantana.com
Telf: 9344170223.- SANT JORDI:  DINS DE LA LLEGENDA, A la Casa Elizalde

És 23 d'abril i el músic Felip s'ha oblidat de la rosa per la seva xicota Gertrudis! Però el simpàtic drac Bernat té la solució. Felip l'haurà d'acompanyar en un viatge fins a la vila de Montblanc. Al final del camí, Felip tindrà la rosa que necessita, i a més, podrà explicar a Gertrudis com ha anat a parar dins la llegenda de Sant Jordi!

Preu: 3,10€
Quan: 25 abril, 12.00h
On: Casa Elizalde València 302
Barcelona
http://www.casaelizalde.com4.-SANT JORDI EL CAVALLER a Lluïsos de Gràcia Per la companyia El Forat del Niu


La primera aventura que va tenir Sant Jordi, i de com va arribar a ser patró de Catalunya, passant pels diferents batibulls amb el malvat Tei Ivó, amb la Princesa Mora i el seu lacai, el gegant Perdiu, que resulta ser molt bo.

Però el seu enemic més perillós, resulta ser un drac molt dolent anomenat Catacric-Catacrac amb qui s'haurà de barallar.

I aquí comença la llegenda.

Tipus d'espectacle: Titelles
Quan: 25 abril, 12.00h
Preu: 6€

Lluïsos de Gràcia
Plaça del Nord, 7-10
Barcelona
http://www.lluisosdegracia.cat
Telf: 93 218 33 72

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada