dijous, 10 de desembre de 2015

DIA DE LA MÚSICA A L'AUSIÀSPer tal de celebrar el dia de la Música, va venir a visitar-nos els components del grup “A Contra Blues”, la banda guanyadora de la European Blues Challenge, que reuneix bandes d'aquest gènere musical a tot Europa.

Ens van explicar que el Blues és un gènere musical vocal i instrumental basat en la utilització d'unes determinades notes (notes blues), i d'un patró repetitiu, que va néixer a les plantacions de cotó, quan els esclaus cantaven cançons, (normalment tristes) amb frases improvisades per una veu solista a la que responien a la resta de els treballadors. Com va evolucionar de ser només cançons de veu, fins a tenir tots els instruments electrònics dels que es disposa ara, i com va anar canviant l’estil quan va arribar a la Gran Bretanya i fins avui.

També vam fer un recorregut de cançons des dels orígens del Blues, fins els diferents tipus de rock actuals, (Ray Charles, Chuck Berry, Jimi Hendrix, Michael Jackson… ) tots els alumnes i els professors vam fer els cors i vam ballar
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada