divendres, 11 de maig del 2012

CANVIS AL CASAL D'ESTIU 2012

Us comuniquem que, degut al nombre insuficient d’inscripcions per al Casal d’estiu 2012, l’activitat enguany no es realitzarà a l’escola.
Hem buscat una sol.lució per tal que les famílies que hagin inscrit els seus fills/lles per a l’activitat d’estiu, tinguin l’oportunitat de fer el Casal d'estiu, que gestiona l’empresa Àbac Serveis Educatius i de Lleure, a l'escola Lavínia, també del districte de Les Corts, assumint les condicions de preus i horaris del nou Casal.
Aquestes són:
-Dues sortides setmanals amb dinar inclòs.
- Horari únic de 9 a 16,30h. (menjador inclòs)
- Preu setmanal de 115,15€. (sortides i menjador inclosos)

Per tal d’explicar-vos minuciosament i amb cura tots els aspectes, condicions, incidències i repercussions del canvi, així com també, per atendre i resoldre tots els dubtes que tingueu, convoquem a totes les famílies interessades i afectades a una reunió informativa el proper dimecres dia 16 de maig a les 16,00h a l’escola Ausiàs March.
Aprofitem per agrair-vos la vostra comprensió i col·laboració per tal de facilitar les nostres actuacions i intervencions amb l’objectiu de millorar diàriament els processos educatius del centre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada