dijous, 15 de març del 2012

Què Fer... Anem al Teatre

TRIFULKES UNA HISTÒRIA DE CATALUNYA PER A TOTA LA FAMÍLIA

Zitzània Teatre i Pere Planella es va proposar explicar la història de Catalunya a tota la família.
El resultat és "Trifulkes de la KatalanaTribu", un espectacle de teatre musical basat en el llibre del mateix títol de Víctor Alexandre.

La història comença amb la Nguéa, una catalana d'origen africà que ha d'estudiar la història de Catalunya per a un examen. Per preparar-se decideix emportar-se la seva àvia, que acaba d'arribar de Guinea Equatorial, al Museu d'Història de Catalunya.

L'àvia, és clar, no entén el català i la noia haurà de buscar la manera d'explicar-li tot. El muntatge barreja el teatre amb la música i ofereix grans dosis d'humor.

Els catalans sabem molt poques coses de la nostra història. Tanmateix, tenim una història apassionant que ens parla d'afanys, d'enganys, de paranys, d'aventures, de batalles, de traïcions... És una història plena de personatges i de fets extraordinaris sobre els quals Trifulkes de la KatalanaTribu, de Víctor Alexandre, ens ofereix una visió de vegades irònica, d'altres paròdica, però sempre autocrítica i amb molt sentit de l'humor. Es tracta del primer text que aborda teatralment i de manera global la història de Catalunya i constitueix una eina molt valuosa per a pares i educadors a l'hora d'ensenyar-la als infants en clau divertida, talment com un joc, amb escenes que poden ser representades tant a casa com a l'escola.
El podeu veure només fins aquest diumenge, al Teatre Nacional de Catalunya.

Us agradarà, si us agrada...: El teatre musical, la història, l'humor

Tipus d’activitat: Teatre musical
On: Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya Plaça de les Arts, 1 BCN
Quan: Diumenge, 18 de març 12:00 hores
Edat: A partir de 8 anys
Preu: De 8 a 12 euros Venda anticipada al Telentrada
Contacte: TNC. Telèfon 93 306 57 00
Més informació: Web del TNC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada