dimarts, 9 de novembre del 2010

Què Fer... Anem al cine

CICLE DE CINEMA SOBRE ELS DRETS HUMANS 2010-2011

DRETS DELS INFANTS

El Cicle de cinema sobre els Drets Humans és una proposta educativa, engegada l’any 2000 per l’ Institut d’Educació i la Regidoria de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona. L’objectiu del cicle és potenciar, a partir del treball de diferents pel·lícules, la reflexió al voltant dels drets individuals i col·lectius dels infants. Dirigit a nens i nenes de 3 a 16 anys, aquest any el projecte vol obrir-se a totes les famílies i convidar-les a participar en aquesta proposta, que combina lleure i aprenentatge.
Les sessions són gratuïtes i amb places limitades (fins omplir l'aforament de la sala) i l'obertura de la taquilla es farà a les 10.15 h.

Quan:  13, 14, 20 i 21 de novembre
On:  Cinemes Alexandra Rambla de Catalunya, 90

PROGRAMA

 UNA AMISTAT INOBLIDABLE 13 i 14 de novembre 11 h
Versió doblada al català
Durada: 92 minuts
Pel·lícula recomanada a partir de 6 anys

Un matí de tardor, una nena descobreix una petita guineu passejant pel bosc del costat de casa seva. En veure-la, queda completament fascinada i corre en la seva cerca. A partir d’aquest moment començarà una preciosa història d’amistat que per moments trencarà les fronteres entre el món dels humans i la naturalesa. Un conte de descobriments i aprenentatges en què la nostra protagonista descobrirà el valor de créixer en llibertat respectant els desigs d’aquells que l’envolten, així com la importància de respectar el medi natural.

• Dret a créixer en llibertat
 
CAPITÀ DENT DE SABRE  20 i 21 de novembre 11 h

Versió doblada al català
Durada: 75 minuts
Pel·lícula recomanada a partir de 4 anys

A bord de La Dama Negra acompanyarem el Capità Dent de Sabre i la seva tripulació de pirates en les aventures d’ultramar a la recerca del tresor del Capità Gabriel. Entre la tripulació, l’Esquitx, un jove grumet
que, en comptes de ser agressiu i ambiciós com els seus companys, és generós i bondadós. Amb ell descobrirem que l’amistat, el pacifisme i la sociabilitat són models de vida possibles, i que els conflictes
es poden resoldre sense emprar la violència. Una apassionant història de pirates que ens sorprendrà en qüestionar els valors que generalment s’hi relacionen.

• Promoure la cultura de la pau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada